dimecres, 4 d’abril del 2018

RECEPTA PER SANT JORDI

  



EL MES D'ABRIL ARRIBA AMB LA DIADA DE SANT JORDI. UN DIA PER EXPLICAR LA LLEGENDA, PER GAUDIR DELS LLIBRES, DE LES PARADES QUE HAN MUNTAT ELS NOSTRES LLIBETERS, I DE LES ROSES QUE TROBAREM PELS CARRERS DE LA CIUTAT.


RECEPTA PER SANT JORDI:

1. Escolteu els vostres fills i filles per saber quins llibres els agraden, quines històries volen llegir, quines il·lustracions els agraden, o de quins temes volen tenir més informació.

2. Cerqueu informació de llibres a diferents llocs: a llibreries, llocs d'internet, biblioteques públiques, cases dels amics o familiars.

3. Barregeu els ingredients de l'apartat 1 i 2 amb molta atenció.

4. Decidiu a quina llibreria, parada... el podreu comprar.

5. Aneu al lloc triat, sense que ningú us vegi. Agafeu el llibre amb molta cura, fullejeu-lo, mireu-lo, i decidiu si és, aquell llibre, el que us agrada més. Sí és així compreu-lo.

6. Emboliqueu-lo amb un paper ple de colors de primavera, feu-li una gran etiqueta amb el nom del destinatari, i no us oblideu d'escriure una bonica dedicatòria.

7. Quan arribi el moment de regalar-lo, esteu molt atents a les cares dels destinataris i veureu les seves reaccions i emocions.

8. Busqueu un lloc tranquil on seure i compartir-lo.

Recordatori:  No us oblideu dels pares, mares, avis, àvies,... Podeu comprar tants llibres com persones estimeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada